Kedvenc helyek

Az utcáról a toplistákra: Octavian lett a BBC Sound Of 2019 győztese

A Franciaországban született, de Londonban tevékenykedő 23 éves rapper az idei év legnagyobb reménysége a BBC szerint.
Fiatalkora ellenére megküzdött már a szegénységgel, de még a hajléktalansággal is, mostanra azonban zenei pályára lépett és már két saját mixtape-et is kihozott. Ő Oliver Godji, művésznevén Octavian, a BBC tehetségkutató megmozdulásának idei győztese.
 
A rádió már 2003 óta keresi az adott év hangját, kezdeményezésükkel olyan sztárokat emeltek a legjobbak közé, mint Adele és Ellie Goulding, most pedig a Drake által is elismert MC-nek nyílt lehetősége arra, hogy fejest ugorhasson a rapzene mélyvizébe: tavaly jelent meg Spaceman című mixtape-je, ami rendkívül pozitív fogadtatásban részesült, valamint a világ vezető lemezkiadójának, a Sony Music-nak az egyik alkiadójához is leszerződött. Hogy ezek után mi lesz Octavian sorsa, az majd a jövő zenéje lesz, de abban biztosak lehetünk, hogy hallunk még róla. 
 

 
(theguardian.com) 
2019.01.11
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.