Kedvenc helyek

Mindenhonnan töröltette R. Kellyvel közös dalát Lady Gaga

A Poker Face sztárja nem szeretné, ha összefonódna a neve korábbi duettpartnerével, aki ellen jelenleg rendőrségi eljárás folyik szexuális botrányai miatt.
Lady Gaga karrierjének egyik legjobb szerzeménye sínylette meg R. Kelly botrányait. Az amerikai rapper ezúttal a Surviving R. Kelly című dokumentumfilm kapcsán került újra köztudatba, amelyben azok a nők vallanak a zenészről, akiket molesztált vagy szexuálisan bántalmazott a korábbi években.
 
A jelenleg Las Vegasban koncertező Gaga a film premierje után úgy határozott, hogy nem szeretné, ha bármilyen formában köze lenne kollégájához, ennek érdekében pedig Artpop lemezére rögzített Do What U Want című közös számukat le is töröltette a digitális platformokról. A dalból korábban készült egy újragondolt verzió, amiben Christina Aguilera hangja csendül fel, nagy valószínűséggel ezentúl ez tekinthető a hivatalos – és immáron egyetlen – verziónak. 
 
(rollingstone.com) 
2019.01.12
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.