Kedvenc helyek

Robbie, a komisz szomszéd

Ha létezne a legrosszabb szomszédnak járó díj, akkor minden bizonnyal Robbie Williams kapná, a trófeát pedig maga Jimmy Page adná át neki.
Megkeseríti Jimmy Page mindennapjait Robbie Williams. A Take Thatből ismert fenegyerek nem olyan rég költözött be új angliai luxusotthonába, és amióta szomszédokként köszöntik egymást Mr. Page-dzsel, igyekszik minden nap borsot törni a Led Zeppelin egykori gitárosának orra alá. Kettejük konfliktusa akkor kezdődött, amikor Jimmy megpróbálta megakadályozni, hogy Robbie engedélyt kapjon házának felújítására és kibővítésére, ugyanis úgy gondolta, hogy a munkálatok tönkretennék saját palotáját.
 
A jogi huzavona után végül validálták a Candy énekesének kérelmét, azonban ahelyett, hogy az csendben tovább tervezgetné álomotthonát, gyermeteg trükkökkel szórakozik a nála 31 évvel idősebb zenésszel, állítja egy harmadik szomszéd; elmondása szerint a popsztár a Led Zeppelin egykori riválisainak zenéit bömbölteti naphosszat, valamikor pedig a zenekar frontemberének kiparodizálásával próbálja cukkolni a 75 éves legendát.  
 
(theguardian.com) 
 
2019.01.14
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.