Kedvenc helyek

Lady Gaga színpadon védi meg az LGBTQ közösséget

A legutóbb Golden Globe-díjjal jutalmazott énekesnő Las Vegas-i koncertje közben állt ki az LMBTQ közösség mellett és kritizálta a Trump-kormány intézkedéseit.
A Poker Face énekesnője Las Vegas-i, Enigma névre keresztelt koncertje közben szállt szembe Donald Trumppal és élesen bírálta a kormány alelnökének feleségét. Mike Pence felesége nemrég egy olyan amerikai keresztény iskolában kezdett tanítani, amely kirekesztően nyilatkozik az LMBTQ közösségről. A Million Reasons sztárja így szólt a közönségéhez: „Amit a kereszténységről tudok, az az, hogy nincsenek előítéletei és senkit sem rekeszt ki… És Mike Pence, aki mégis elfogadhatónak tartja, hogy a felesége egy ilyen helyen dolgozik, nagyon is téved. Ön azt mondja, hogy senkit nem szabad diszkriminálnunk, mégis Ön a legrosszabb példája ennek a felfogásnak.” 
 
Lady Gaga nem először szólal fel aktuálpolitikai témákban, a legutóbbi elnök választáskor Hillary Clinton támogatója volt.  
 
(eonline.com) 
2019.01.21
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.