Női sötét zsaruval újít a negyedik Men in Black-mozi

Miután Will Smith és Tommy Lee Jones párosa háromszor rúgta szét a földönkívüliek valagát, a felállásban már nem maradt több kraft, és a Sonynál tudták, hogy újítaniuk kell.
Egy ideig egy igencsak merész 21 Jump Street/Men in Black crossover filmben gondolkodtak, de úgy tűnik, túl veszélyes lett volna egy filmmel két sikeres franchise-t is tönkrevágni, így inkább valami hagyományosabb megoldást kerestek. A nagy kérdést, hogy kik ugorhatnak be Jones és Smith helyére, végül egy ügyes húzással oldotta meg a stúdió: azt a Tessa ThompsonChris Hemsworth párost tették meg főszereplőnek, akik egészen kiválóak voltak együtt a Thor: Ragnarökben. 
 
A Men in Black International Sötét zsaruk a Föld körül magyar címmel idén nyáron érkezik a mozikba. A sztori szerint a sötét zsaruk régóta védik az emberiséget az univerzum söpredékétől. Az új nagy ügy a londoni iroda munkatársaihoz fut be egy rejtélyes gyilkosság formájában, és a nyomozás során hőseinknek körbe kell utazniuk az egész földet, miközben azt is sikerül kideríteniük, hogy tégla van a szervezet nyomozói között, aki aknamunkájával súlyos veszélyt jelent a földlakókra. 
 
A stáb tényleg komolyan vette a film nemzetköziségét, ugyanis London és New York mellett még Olaszországba és Marokkóba is elugrottak forgatni. Nem titok, hogy a Sonynál a franchise újraélesztésében gondolkodnak, szóval siker esetén jöhetnek dögivel a folytatások a Thomspon–Hemsworth páros részvételével. 
 

 
(Hazai bemutató: 2019. június) 
2019.01.21
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Filmek a TV-ben
18:15
Koreai rulett
dél-koreai akciófilm, 2013
18:25
Csokoládé
angol romantikus film, 2000
18:30
Virágvölgy
magyar film, 2018
18:35
Inferno
amerikai-japán-magyar-török thriller, 2016
18:40
Fák jú, Tanár úr! 3.
német vígjáték, 2017
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.