Kedvenc helyek

Visszatér a The Strokes

Készíthetik a táncos cipőket az indie rock rajongók, ugyanis újabb európai dátumot jelentett be az amerikai együttes, a The Strokes, akik „globális visszatérésüket” 2019 nyarára tervezik.
A francia Lollapalooza Paris fesztivál tegnap mutatta be legújabb headlinerét, az amerikai The Strokes zenekart, akik két év után, 2019-ben ismét visszatérnek az európai nagyszínpadokra. A párizsi fesztiválon olyan előadók mellett lépnek majd fel, mint a Twenty One Pilots, a The 1975 vagy Martin Garrix. Az együttes 2018 decemberében erősítette meg, hogy újra a nagyközönség elé áll és a spanyol Bilbao BBK Festival és Doctor Music fesztiválok vezető fellépője lesz a nyáron. A sornak még koránt sincs vége, hiszen a következő hetekben és hónapokban újabb bejelentésekre számíthatunk, talán ezúttal Magyarországot is útba ejtik a Reptilia sztárjai.  
 
(nme.com) 
2019.01.24
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.