Kedvenc helyek

The Pack A.D. (CAN), Trnsprt

[ garage / indie ]
Budapest, Fogas - Robot, január 31. 20:00
A garázsrock újhulláma valamikor a 2000-es évek elején élte fénykorát: a White Stripes zenekarok tömegeit döbbentette rá arra, hogy egy gitár és egy dobfelszerelés bőven elegendő a rock’n’rollhoz. Nos, a kanadai The Pack A.D. is valamikor ekkortájt alakult.
Az énekes-gitáros Becky Black és a dobos Maya Miller duója 2007-ben jelentette meg debütáló nagylemezét Tintype címmel. A csapat alapvetően nyers garázsrockban utazik, ám szerzeményeikben felfedezhetőek a 90-es évek alternatív hullámának hatásai, a pszichedelkus rock, sőt, néhol a rockabilly is. Legutóbbi albumuk 2017-ben jelent meg Dollhouse címmel. Az estet az instrumentális posztrockban utazó Trnsprt nyitja. 
 
Jegyár: 2000 Ft, elővét: 1500 Ft 
 
Trooper
2019.01.25
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.