Kedvenc helyek

Michael Jackson újabb botránya

A popkirály Michael Jackson újra és újra felbukkanó szexuális zaklatási ügyeiről dokumentumfilm készült, ami tegnap debütált az amerikai Sundance Filmfesztiválon.
Leaving Neverland - utalás MJ otthonára - címmel készült négyórás dokumentumfilm a Thriller sztárjáról, amelyben az énekes évekkel ezelőtti szexuális zaklatásának áldozatai szólalnak meg. A film két főszereplője James Safechuck és Wade Robson, akik ma már egyaránt a 30-as éveiben járnak, és mindketten állítják, hogy a 90-es években MJ szexuálisan közeledett feléjük. Az elbeszélő dokumentumfilm szerelmes leveleket és hangfelvételeket is tartalmaz, ami végül hatalmas felháborodást és szörnyülködést keltett a nézőkben. Jackson unokaöccse a vádak megcáfolására szintén dokumentumfilm készítését tervezi azért, hogy tisztázza az énekes nevét.  
 
(nme.com) 
2019.01.26
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.