Kedvenc helyek

Kanye West beperelte saját kiadóit

Az amerikai rapper és producer beperelte saját karrierjének két fontos szereplőjét, a Roc-A-Fella Records és EMI kiadókat jogsértésekre és kötelezettségek elmulasztására hivatkozva.
Kanye West ismét felhívta magára a figyelmet, ugyanis két peres eljárást is elindított a zenei világ két meghatározó kiadója, az EMI és Jay-Z’ kiadója, a Roc-A-Fella Records felé. A részletek nem ismertek, de valószínűleg kifizetetlen jogdíjak és tulajdonjogok állnak a háttérben. A huszonegyszeres Grammy-díjas sztár egyik tavalyi közösségi média posztjában így nyilatkozott: „Meg akartam venni a saját kiadási jogaimat, ami körülbelül 8 vagy 9 millió dollárba kerül, és azt mondták, hogy ezt nem tehetem meg, még akkor sem, ha van rá ennyi pénzem.” Valószínűleg ez is közrejátszott a pereskedés elindításában. Sem a kiadók, sem a rapper környezete nem kommentálta még a kínos esetet.  
 
(nme.com) 
2019.01.28
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.