A Universal újra filmre viszi A láthatatlan embert

Vajon nehéz lesz látványos filmet csinálni egy láthatatlan emberről? Hamarosan kiderül, ugyanis a Universal újra filmre viszi a klasszikus történetet.
Nem is olyan rég még arról volt szó a Universal háza táján, hogy a régi, klasszikus szörnyfilmjeiket (Drakula, Frankenstein, A múmia stb.) egy külön filmes univerzumban, az ún. Dark Universe-ben filmesítik meg, sőt még sztárokat is szereztek hozzá, csakhogy a Tom Cruise főszereplésével készült A múmia akkora bukta lett, hogy egy film után behalt a dolog. A stúdió persze továbbra is tudja, hogy ezek a szörnyfilmek aranyat érnek, és továbbra is tervez velük, de már önálló filmekként, és nem valamiféle univerzum részeként. Ennek első felvonása lehet A láthatatlan ember, aminek rendezésére a Fűrész és az Insidious franchise-okon bábáskodó Leigh Whannelt kérték fel, és a Universal az olcsó, de igényes horrorokra specializálódott Blumhouse-zal fog össze, hogy közösen kovácsoljanak sikert a történetből. 
 
(hollywoodreporter.com) 
2019.01.29
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:20
Csendes holtág
amerikai filmdráma, 2009
18:20
Csak egy nő
német életrajzi film, 2019
18:25
Szex és New York 2.
amerikai romantikus vígjáték, 2010
18:45
Már megint bérgyilkos a szomszédom
amerikai vígjáték, 2004
18:50
Mirai - Lány a jövőből
japán animációs film, 2018
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.