Ilyen lesz az RTL Magyarország tavasza 2019-ben

Show-műsorok, új saját gyártású krimisorozat, visszaszámláló show, dokusorozat a külföldre költöző magyarokról, a Doktor Murphy új évada és A mi kis falunk folytatása is várja a nézőket tavasszal az RTL Klubon, valamint megújul a Barátok Közt, és új csatornán lesz látható az Éjjel-Nappal Budapest is.
Február 18-án érkezik a Cápák között című izgalmas show-műsor, amelyben gazdag és sikeres üzletemberek a ígéretesnek tűnő befektetésekbe szállnak be. A Cápák Között minden hétfőn 21:10-től látható majd az RTL Klubon. 
 
Milyen az utolsó éjszaka Magyarországon? Milyen az első reggel az új hazában? Milyen mindent újrakezdeni egy teljesen idegen társadalomban? Az RTL Klub vadonatúj, február 18-tól minden hétfőn, 22:10-től jelentkező dokusorozata a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be – de nem csak sikersztorikat! 
 
Február 19-től, kedd esténként, 21:10-től Alvilág címmel vadonatúj, saját gyártású heti krimisorozatot indít az RTL Klub. A világszerte hatalmas sikert aratott holland Penoza című sorozat magyar változatát Ujj Mészáros Károly rendezte. A sztori röviden: Nóra (Balsai Móni) családját átjárja a bűn. Apja, bátyja, sőt a férje is drogban utazik – innen van pénz házra, kocsira, gondtalan életre. Ám egy nap egy motoros támadó lelövi a férjét és Nórának szembe kell néznie mindennel, ami felett addig szemet hunyt. Ez az a nap, amikor a tisztes polgári élet reménye örökre szertefoszlik.  
 
A február 20-tól szerda esténként 21:10-től jelentkező Toplista egy szórakoztató visszaszámláló show. Az adások témái a bulvár műfajából merítkeznek: zenei és filmes különlegességek, hírességek magánéleti eseményei, megdöbbentő látnivalók a nagyvilágból, sportszenzációk, vagy éppen botrányos és vicces történetek. A műsor házigazdája Szabó Zsófi lesz. 
 
Február 21-től csütörtök esténként 21:10-től folytatódik a Gyertek át című show is. Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. 
 
Február 22-től péntek esténként a 2. évaddal folytatódik a közönségkedvenc Doktor Murphy, és tavasszal érkezik az új Magnum sorozat is a csatornára, 21. századi verzióban újratöltve. A legendás Tom Selleck által megformált szerepben a szuperhős-filmek egyik sztárját, Jay Hernandezt láthatjuk. 
 
Szintén folytatódnak a csatorna saját gyártású sorozatai is, így a Drága örökösök, mely január 1-jén indult, és esténként 19:35-től jelentkezik a csatornán. Szombat esténként továbbra is A Tanáré lesz a főszerep az RTL Klubon, illetve 2019 tavaszán a harmadik évad folytatásával jön a közönségkedvenc A mi kis falunk.
 
Az immár 21. éve műsoron lévő Barátok közt megújul, és a heti hollywoodi sorozatokkal is azonos képi világgal jelentkezik: az epizódok a legmodernebb filmes, plánozási és vágási technikával készülnek, a nézők pedig egy merészebb, életszerűbb, szebb és filmesebb Barátok közttel találkozhatnak majd az RTL Klub képernyőjén – minden hétköznap 20:35-től. Az Éjjel-Nappal Budapest szintén megy tovább, azonban a sorozat csatornát vált, és február 18-tól az RTL II műsorán és az RTLMost!-on lesz követhető.
 
A teljesség igénye nélkül az alábbi mozisikerek országos televíziós premierjeire is számíthatnak az RTL Klub nézői 2019-ben: Legendás állatok és megfigyelésük, Doctor Strange, Brazilok, Rogue One - Zsivány Egyes, Kaliforniai álom, Paddington 2., Vaiana, Váratlan szépség, Pofoncsata. 
 
2019. február 18-tól az eddig az RTLII-n 21:30-tól látható Híradó átköltözik az anyacsatornára: Szabados Ágnes és Rábai Balázs és a késő esti sávban, hétköznap 23:15-től várja az RTL Klub nézőit. 
 
A tavaszi megújulás a Cool csatornát is érinti. A csatornán hétköznap 11:30 és 20:30 között tömbösített formában még több sorozatot láthatnak majd a nézők. A 20:30 és 22:30 közötti sávban minden nap másik sorozat kerül majd képernyőre, ráadásul dupla epizóddal. Premierként érkezik a csatornára többek között a Doktor Murphy, emellett modern klasszikusok (Doktor Csont, Halálos fegyver, Gyilkos elmék) és magyar fikciós sorozatok (A mi kis falunk, A Tanár) is helyet kapnak a Cool műsorkínálatában. A kezdési időpontok úgy lettek kialakítva, hogy harmonizáljanak az RTL Klub és az RTLII esti műsorainak kezdési időpontjaival. 
 
(RTL Klub)
 
2019.01.30
|


Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
14:58
Badanamu Pop
I. évad, 17. rész: Badanamu Pop 01
15:00
Lego Friends
I. évad, 3. rész
15:00
Bogyó és Babóca
I. évad, 13. rész: Berry And Dolly 01
15:05
Tini titánok, harcra fel!
2013, 1223. rész
15:05
Bogyó és Babóca
II. évad, 13. rész: Berry And Dolly 02
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.