Kávét, popcornt előkészíteni, vasárnap itt a Super Bowl!

Faragó Richard 13. Super Bowljára készül február 3-án, Tom Brady a kilencedikre. Atlantában csap össze a New England Patriots és a Los Angeles Rams, a félidőben pedig a Maroon 5 szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Az eseményt a Sport TV közvetíti.
Van abban valami romantikus, hogy Tom Brady és Bill Belichick csapata, a New England Patriots a 18 év alatt megvívott kilencedik Super Bowlján az ellen a Los Angeles Rams ellen lép pályára, amely ellen (akkor még St. Louis Rams néven) 2002-ben az akkor másodéves irányító, illetve vezetőedző Super Bowl-győzelemre vezette a csapatot. Az azóta eltelt 18 év pedig már történelem, Brady és Belichick is kilencedik Super Bowljára készül, és az évek során szinte minden Super Bowllal kapcsolatos rekordot sikerült megdönteniük. A Los Angeles Rams zárta jobb mérleggel az alapszakaszt (13-3), de a Patriots (11-5) - amely összességében 5-5-tel, Bradyvel és Belichick-kel 5-3-mal áll a Super Bowlok történetében - az esélyesebb a fogadóirodák szerint. Érdekesség, hogy a Rams edzője, Sean McVay - aki az NFL történetének legfiatalabb vezetőedzője – csaknem 9 évvel fiatalabb a Patriots irányítójánál, Tom Bradynél.  
 
A helyszín a 2017-ben átadott, hipermodern atlantai Mercedes-Benz Stadium. A létesítmény előtt áll egy 12 méteres sólyomszobor, amit a magyar szobrász, Szőke Gábor Miklós készített, és amely a hazai csapat, az Atlanta Falcons jelképe lett. A számtalan atlantai látnivaló közül ide is ellátogat majd Faragó Richard, aki immár 13. alkalommal utazik az Egyesült Államok legnagyobb sportünnepére, hogy a helyszínről közvetítse a Super Bowlt. Mellette a szakértő Buday Zoltán, a Pro Football Focus hivatalos NFL-mérkőzéselemzője lesz. A budapesti stúdióban 22 órakor kezdődik a felvezetés, Tőrös Balázs köszönti a nézőket, szakértőként Bencsics Márk, Kovács Sándor és Kun Zsolt segíti a nézőket az éjszaka folyamán.  
 

 
Akit az amerikaifocin kívül a popkultúra is érdekel, annak remek hír, hogy a félidőben a Maroon 5 lép fel, és Travis Scott, valamint a georgiai születésű Big Boi is részt vesz a produkcióban. Azt talán mondanunk sem kell, hogy a mérkőzést körülvevő reklámbevételek az egekbe szöktek idén is, hiszen a 30 másodperces szpotokat nem kevesebb mint 5 millió dollárért értékesíti a CBS. Az egyik sörgyártó cég 7 különböző termékét népszerűsíti az eseményen, és 5 és fél percnyi reklámidőt vásárolt magának. Bárhogyan számolunk, ez listaáron 55 millió dollár. 
 
Trash Talk Extra február 3-án, 22 órától a Sport1-en, utána Super Bowl-közvetítés a helyszínről, éjféltől ugyanezen a csatornán. 
 
2019.01.30
|


Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
15:39
Kismackó kalandjai
I. évad, 35. rész: Little Brown Bear 01 Me
15:40
Tini titánok, harcra fel!
2013, 32. rész: A randi
15:40
Chuck megoldja
I. évad, 19. rész: Joey a házban
15:40
Noob Csapat
I. évad, 102. rész
15:45
Bébi bolondos dallamok
363. rész
Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.