Kedvenc helyek

Leïla Martial Baa Box (F)

[ jazz / new wave ]
Budapest, BMC - Opus Jazz Club, február 7. 20:00
Ilyen a „Box” – azaz: először finoman pofozgat, hogy aztán bevigye a végzetes ütést. Kesztyűs kézzel bánik a hallgatósággal Leïla Martial, aki azon túl, hogy hivatása szerint: énekesnő, ennél jóval több is; hangjával erős érzelmeket tud generálni.
Az okcitán tehetség torka képes olyan élményt adni, melynek hatására már nem ugyanaz az ember jön ki a nézőtérről. A tízéves kihívást is jól teljesítené, ugyanis 2009-ben nyerte meg a Concours de la Défense nevű díjat, melyet három évvel később követett Dancefloor című debütje. Második korongja, a Baabel végletes világát tükrözi: a téboly és a nyugalom adja egymásnak a kilincset ebben az égbe szökő komplexumban. A muzsikus családból származó, 35 éves fellépő produkciójához Pierre Tereygeol gitáron, Eric Perez pedig dob és human-bass bevetésével járul hozzá. 
 

 
Jegyár: 1800 Ft 
Air
2019.01.31
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.