Kedvenc helyek

Charlie Winston (UK), Hangácsi Márton

[ folk rock / pop ]
Budapest, A38 Hajó, február 10. 20:00
Mint egy hobo – vallja magáról a folkzenész szülők – egyik – szerencsés gyermeke. Tom Baxter öccse nem sokáig érte be azzal, hogy fivére zenekarában a szerény basszusgitárosi pozíciót vigye; idő kérdése volt, hogy önértéken is figyelmet követeljen.
A cornwalli fiatalember először a színházi világban próbálgatta szerzői vénáját, majd a nagy Peter Gabriel ingerküszöbét is sikerült elérnie. Igaz, bébicsőszként került a popzenei ikon közelébe, ám a demói így is betaláltak: a Real World leszerződtette, majd egy közös turné is következett Gabriellel. A francia földön szupersztári státuszba jutott, negyvenet betöltött dalnok az ötödik, Square 1 című lemezzel látogat ismét Budapestre. A korong címe „vissza a start mezőre”, mely emberünknél annyit tesz, hogy a tüzes folkot és a városi sanzont új alapokra helyezi. 
 

 
Jegyár: 3900-4500 Ft 
Air
2019.01.31
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.