Kedvenc helyek

25 éves a Green Day legsikeresebb albuma

2019 a kerek évfordulók száma, ugyanis a Green Day legtöbbet eladott, Dookie c. albuma idén ünnepli 25. jubileumát, amely az évtizedek alatt 20 millió példányban kelt el.
Az amerikai punk rock zenekar harmadik, 1994-ben kiadott lemeze igazi sikertörténet, ugyanis több mint 20 millió példány talált gazdára világszerte, amely az ikonikus Basket Case és When I Come  Around számokat is jegyzi. A világsikert hozó album után a Green Day csak tíz évvel később, 2004-ben tudta megismételni az elsöprő ovációt, ekkor adták ki American Idiot c. albumukat, ami ismét a toplisták élére repítette őket. Billie Joe Armstrong Instagram-posztban nosztalgiázott az elmúlt 25 évről, többek között felidézve a lemezfelvétel időszakát is. Tavaly a zenekar belengette egy esetleges Dookie turné lehetőségét is, amely nem kizárt, hogy Európába is ellátogat majd.

(nme.com)
2019.02.03
|


Játék
A Die Krupps legutóbb a Front Line Assembly vendégeként járt nálunk, most azonban headlinerként érkezik a Hajóra.
Ma este Cristina Branco a @momkult -ban. Portugál angyalhangú díva és fantasztikus zenészek veszik át a hatalmat a színpad felett. @cristinabrancoficial #cristinabranco #koncertajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.