Budapest Kupa 2019 - Nemzetközi Szinkronkorcsolya Verseny

Budapest, Tüskecsarnok, március 1 - 3.
Csinos lányok, színes ruhák, látványos mozdulatok, karneváli hangulat! Ismét megrendezésre kerül a magyar fővárosban a szinkronkorcsolya egyik legnagyobb versenyének számító Budapest Kupa, ahol a sportág színe-java képviselteti magát.
Március 1-3. között 18 ország világklasszisokat is felvonultató legjobbjai, köztük a 2017-es és 2018-as győztes orosz Team Paradise csapat, valamint a Team Passion néven versenyző magyar válogatott lányai is jégre lépnek a Tüskecsarnokban, hogy megmérkőzzenek egymással és előadják a jobbnál jobb zenékre készített koreográfiájukat. A különböző korosztályokban és kategóriákban induló 16 fős csapatok látványos kűrökkel szórakoztatják majd a közönséget, melyek között táncos elemek és változó nehézségű emelések egyaránt megtalálhatók. A profik mellet gyermek- és hobbicsapatok is bemutatkoznak a versenyen, ahol fergeteges hangulat és színes családi programok garantálják a remek szórakozást.
 

 
Napi jegyek: 2000-3800 Ft, bérletek: 4500-8000 Ft 
2019.02.04
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.