Kedvenc helyek

Végleg elhallgat a Music Fm

Ismét lezárul egy korszak. Csütörtök éjfélkor végleg megszűnik Magyarország egyik legismertebb rádió csatornája, a 89.5 Music Fm.
A hét éve működő csatorna munkatársai tegnap este, megható Facebook-posztban jelentették be a szomorú hírt a hallgatóknak. Tavaly novemberben érkezett az első döbbenet: az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság) nem hosszabbítja meg a Music Fm frekvenciaengedélyét, amit kötelezettségek megsértésével, elmaradásokkal és szabálysértéssel indokoltak akkor. Tegnap este pedig végleg eldőlt, a Music Fm február 7-én, csütörtökön lesz utoljára élő adásban.
 
„A Music Fm tulajdonosa és vezetése erőn felül, mindent megtettek azért, hogy valamilyen formában az éterben maradhasson ez a fantasztikus és erős brand, de sajnos nem jártak sikerrel” – többek között ezekkel a szavakkal zárták a bejelentést a rádió munkatársai.  
 
(portfolio.hu) 
2019.02.05
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.