Liam Neeson régen valóban gyilkolni készült

A színész a Dermesztő hajsza címre hallgató új bosszúfilmje kapcsán árulta el egy interjúban, hogy régen maga is gyilkolni akart, méghozzá rasszista indíttatásból és bosszúból.
Neeson az Independent című lapnak beszélt arról, hogy egyszer régen egy tengerentúli utazásról érkezett haza, amikor megtudta, hogy egyik hozzá közel álló nőismerősét (a színész nem részletezte, hogy konkrétan kicsodát) megerőszakolták. A színész azonnali reakciója az volt, hogy megkérdezte az ismerősétől, hogy tudja-e, ki tette? A válasz az volt, hogy nem. És milyen volt a bőrszíne? Fekete. Erre a színész egy gumibottal kezdte járni a környéket, és abban reménykedett, hogy majd valami „fekete rohadék” kijön valamelyik pubból, hogy belekössön, amivel okot adna neki, hogy megölhesse. Ez így ment egy hétig, mire rájött, hogy mi a fenét csinál, és abbahagyta. Ma már rettenetesen szégyelli az egészet, és úgy érzi, tanult a dologból.  
 
A színész nyilatkozata hatalmas hullámokat vert az online térben, sokan kiálltak mellette és megértőnek mutatkoztak az extrém helyzete és a kegyetlen őszintesége miatt, mások pedig rasszizmus vádjával támadják. 
 
(esquire.com) 
2019.02.05
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.