Újabb legendás zenész készül kasszasikert aratni a mozikban

A Rocketman című filmben megismerhetjük Elton John elképesztő karrierjének kezdetét a Royal Academy of Musicban töltött időtől kezdve egészen a nagy áttörésig, a találkozásáig zeneszerző partnerével, Bernie Taupinnal, érintve a drogos időszakát, valamint azt is, hogy el kellett fogadnia saját homoszexualitását.

 
Az Elton John dalaival készült musical Elton John életéről már évek óta előkészítés alatt állt Hollywoodban, de igazán nagy sikerfilmet csak most, a Bohém rapszódia gigászi sikere után várnak csak tőle a szakértők. A párhuzam azért is adott, mert pont az a Dexter Fletcher rendezi a filmet, aki végül befejezte a Bohém rapszódiát Bryan Singer helyett.
 
Elton John eredetileg Justin Timberlake-nek szánta a főszerepet, de a dolog nem jött össze. Azután Tom Hardyt kínálták meg a szereppel, aki kapható is volt a dologra, csakhogy évekre előre úgy be volt táblázva, hogy az alkotók nem akartak rá olyan sokat várni. Végül a Kingsman filmekből ismert Taron Egerton lett a befutó, aki Fletcher előző filmjének, az Eddie, a sasnak is sikerrel játszotta el a főszerepét.
 
Elton John és Egerton barátkozása korán megkezdődött: Elton egy emlékezeteset cameózott a Kingsman folytatásában, Egerton pedig Elton John-dalt énekelt az Énekelj! című animációs film szinkronhangjaként, méghozzá pompásan. Az első fotók az Eltont játszó Egertonról mindenesetre meggyőzőnek tűnnek, az alkotók pedig szeretik hangsúlyozni, hogy nem egy igaz történetet láthatunk majd a vásznon, hanem egy színes-szagos fantáziát, amit a valóság ihletett. 
 
(Hazai bemutató: június 6.) 
2019.02.05
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.