Újabb legendás zenész készül kasszasikert aratni a mozikban

A Rocketman című filmben megismerhetjük Elton John elképesztő karrierjének kezdetét a Royal Academy of Musicban töltött időtől kezdve egészen a nagy áttörésig, a találkozásáig zeneszerző partnerével, Bernie Taupinnal, érintve a drogos időszakát, valamint azt is, hogy el kellett fogadnia saját homoszexualitását.

 
Az Elton John dalaival készült musical Elton John életéről már évek óta előkészítés alatt állt Hollywoodban, de igazán nagy sikerfilmet csak most, a Bohém rapszódia gigászi sikere után várnak csak tőle a szakértők. A párhuzam azért is adott, mert pont az a Dexter Fletcher rendezi a filmet, aki végül befejezte a Bohém rapszódiát Bryan Singer helyett.
 
Elton John eredetileg Justin Timberlake-nek szánta a főszerepet, de a dolog nem jött össze. Azután Tom Hardyt kínálták meg a szereppel, aki kapható is volt a dologra, csakhogy évekre előre úgy be volt táblázva, hogy az alkotók nem akartak rá olyan sokat várni. Végül a Kingsman filmekből ismert Taron Egerton lett a befutó, aki Fletcher előző filmjének, az Eddie, a sasnak is sikerrel játszotta el a főszerepét.
 
Elton John és Egerton barátkozása korán megkezdődött: Elton egy emlékezeteset cameózott a Kingsman folytatásában, Egerton pedig Elton John-dalt énekelt az Énekelj! című animációs film szinkronhangjaként, méghozzá pompásan. Az első fotók az Eltont játszó Egertonról mindenesetre meggyőzőnek tűnnek, az alkotók pedig szeretik hangsúlyozni, hogy nem egy igaz történetet láthatunk majd a vásznon, hanem egy színes-szagos fantáziát, amit a valóság ihletett. 
 
(Hazai bemutató: június 6.) 
2019.02.05
|


Film premierek

Rambo V. – Utolsó vér

amerikai akciófilm, 89 perc, 2019

Folyékony arany

magyar dokumentumfilm, 77 perc, 2019

Az Aranypinty

amerikai filmdráma, 149 perc, 2019

Ad Astra – Út a csillagokba

amerikai-brazil sci-fi, 122 perc, 2019

János vitéz

magyar animációs film, 70 perc, 1973
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:05
Így ne legyél elnök
amerikai életrajzi film, 2018
18:05
Két nő és egy férfi
német vígjáték, 2012
18:15
Pata tanya: Baromi buli
amerikai-német animációs film, 2006
18:30
G-Force - Rágcsávók
amerikai családi kalandfilm, 2009
18:40
Az Amazonas kincse
amerikai akcióvígjáték, 2003
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.