Nyerj páros jegyet a Budapest Kupa 2019 - Nemzetközi Szinkronkorcsolya Versenyre!

Csinos lányok, színes ruhák, látványos mozdulatok, karneváli hangulat! Ismét megrendezésre kerül a magyar fővárosban a szinkronkorcsolya egyik legnagyobb versenyének számító Budapest Kupa, ahol a sportág színe-java képviselteti magát.
Március 1-3. között 18 ország világklasszisokat is felvonultató legjobbjai, köztük a 2017-es és 2018-as győztes orosz Team Paradise csapat, valamint a Team Passion néven versenyző magyar válogatott lányai is jégre lépnek a Tüskecsarnokban, hogy megmérkőzzenek egymással és előadják a jobbnál jobb zenékre készített koreográfiájukat. A különböző korosztályokban és kategóriákban induló csapatok látványos kűrökkel szórakoztatják majd a közönséget, melyek között táncos elemek és változó nehézségű emelések egyaránt megtalálhatók. A profik mellet gyermek- és hobbicsapatok is bemutatkoznak a versenyen, ahol fergeteges hangulat és színes családi programok garantálják a remek szórakozást.
 
Helyszín: Tüskecsarnok
 
Időpont: 2019. március 1-3.
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a versenyre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Melyik országot képviseli a versenyen a Team Illumination nevű csapat?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a rendezvényre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: február 24., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.