Kedvenc helyek

Dalok a mélyből vol.2.

[ funk / pop / reggae / rock ]
Budapest, Úri Muri, 2019. február 14. 20:30
Második alkalommal rendez dalszerző-estet a bulinegyed tősgyökeres helyszíne, az Úri Muri. A nagy sikerű első esemény után ismét négy különböző zenei világból érkező művész kap lehetőséget, hogy zenekaraikat hátrahagyva megmutassák egyéni produkciójukat a nagyközönségnek.
Az este folyamán hallható lesz Maszkura (Maszkura és a Tücsökraj), CéAnne (CéAnne & the Chapel Jiggaz), Tóth János (Hobo Blues Band) és Nagy István (Péterfy Bori & Love Band) is.  
 
Jegyár: 1000 Ft 
Farkas Fanny
2019.02.08
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.