Kedvenc helyek

Hed PE (USA), What A Funk (USA), Pennhurst

[ metal / rap / rock ]
Budapest, Dürer Kert, 2019. február 14. 19:00
A Hed PE anno a nu metal hullám első generációjából emelkedett ki, de sosem passzolt a Gyerekkori Frusztrációkból Karriert Építő Kertvárosi Zenészek Szakszervezetébe.
Bár a négytagú csapat is előszeretettel hangolta a pincébe gitárjait, és ötvözte a súlyos gitártémákat hiphophatásokkal, a rock’n’roll szellemiség sokkal inkább jelen volt szerzeményeikben, mint pályatársaik esetében. A csapat az évek során megannyi tagcserét könyvelhetett el, ám Major Trauma és Kid Bass csatlakozásával rátalált pályafutása egyik legfeszesebb ritmusszekciójára. A Hed PE utoljára egy éve járt Budapesten, ezúttal a What A Funk társaságában érkezik, az estet a hazai Pennhurst nyitja. 
 
Jegyár: 6000 Ft, elővét: 5500 Ft 
kirsch
2019.02.08
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.