Kedvenc helyek

Posztumusz díj, női nyertesek és félbeszakított beszédek is voltak az idei Grammy-n

Tegnap éjjel megtartották a zeneipar egyik legnívósabb eseményét, a 61. Grammy-díjátadót, ahol az idén két éve elhunyt Chris Cornellre is emlékeztek, a rapper Drake nyertes beszédét pedig félbeszakították.
A zeneipar Oscar-gálájának is nevezett Grammy az egyik legnagyobb esemény, amin egy zenész előadóként vagy jelöltként részt vehet. Idén a hangsúly Childish Gambinóra esett, aki négy díjat is besöpört az este folyamán (noha el sem ment a rendezvényre), de díjat nyert Lady Gaga, Cardi B, Dua Lipa és Ariana Grande is (utóbbi szintén bojkottálta az eseményt).
 
A két éve elhunyt Chriss Cornell kapta a legjobb rockzenei teljesítményért járó posztumusz díjat, az amerikai rapper, Drake pedig a legjobb rapdalért vihette haza az arany szobrocskát. Drake (aki amúgy kijelentette, hogy nem vállal fellépést a díjátadón) beszédében kiemelte a Grammy hanyatló népszerűségét, amit végül a rendezők félbeszakítottak egy reklámmal, illetve a helyszínen is kikapcsolták a mikrofonját. Eddig sem a szervezők, sem pedig az előadó nem kommentálta az eseményeket. 
 
(variety.com) 
2019.02.11
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.