Kedvenc helyek

Ezeket a dalokat jelölték idén Oscar-díjra

Február 24-én, vasárnap tartják a 91. Oscar-díj-átadó gálát, ahol ismét öt szerzemény száll versenybe a legjobb eredeti dal kategóriájában kiosztásra kerülő aranyszobrocskáért.
Kendrick Lamar, SZA: All the Stars - Fekete Párduc
 

 
A Pulitzer-díjas rapper és az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb vokalistája összeálltak, hogy megírják a Fekete Párduc főcímdalát. 
 
 
Jennifer Hudson: I’ll Fight - RBG
 

 
Az aranytorkú énekesnő színészi karrierje során már számos elismerést bezsebelhetett (Oscar-díj, Golden Globe-díj, BAFTA-díj), azonban most ismét énektudásával száll versenybe a legjobb dal címért. 
 
 
Lady Gaga & Bradley Cooper: Shallow - Csillag születik
 
 
A popénekesnő és Bradley Cooper párosa kétségkívül 2018 legnagyobb durranása volt. Azóta a dalt, a párost és Lady Gaga alakítását is Grammy-, Golden Globe- és BAFTA-díjakkal jutalmazták. Esélyes, hogy idén az Oscar aranyszobrocskáját is hazavihetik.
 
 
Emily Blunt: The Place Where Lost Things Go - Mary Poppins visszatér 
 

 
Emily Bluntot eddig színészi oldaláról ismerhettük meg, most sincs ez másként az új Mary Poppins filmben, ahol Blunt szívmelengető dalolásba fog, hogy megmutassa, ehhez is ért. 
 
 
Tim Blake Nelson and Willie Watson: When a Cowboy Trades His Spurs for Wings - The Ballad of Buster Scruggs
 

 
A Coen testvérek legújabb westernfilmjéhez írta ezt a tipikusan Bob Dylanre hajazó balladát Gillian Welch és David Rawlings. 
 
 
(theguardian.com) 
2019.02.19
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
First Festival Mexicano - ma délután és este. Sörbemutató zene és ételek. Itt ma jó lesz bulizni! #cornjuan #firstfestivalmexicano #mexikó #mexikóisör #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.