Vasárnapig lehet szavazni az év legjobb kortárs művészeti tárlatára - A Ludwig Múzeum is esélyes

A Ludwig Múzeum Permanens forradalom című tárlata bejutott a világ 10 legnépszerűbb kiállítása közé a Global Fine Arts Award közönségdíj kategóriájában. Az online szavazás február 24. vasárnapig tart.
A zsűri egy-egy projekt, vagy kiállítás koncepciójának újszerűségét, a választott téma kontextualizáltságát, valamint a megvalósítás színvonalát értékeli. A kortárs művészet kategóriában a szakértők további szempontjai között szerepelt, hogy a szervező non-profit intézmény legyen, ismeretterjesztés és edukációs szempontból kivételesen magas színvonalat képviseljen, valamint, hogy nemzetközi együttműködésen alapuljon.
 
A Global Fine Art Awardsról, valamint a Ludwig kiállításáról itt és itt írtunk bővebben.
 
A Global Fine Art Awards (GFFA) 2019 You-2 elnevezésű közönségdíjára február 18-tól 24. között lehet szavazni ezen a linken. Naponta csak egy szavazat adható le.
 
A Ludwig Múzeum válogatásának angol címe: Permanent Revolution: Ukranian Art Today.
2019.02.20
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Margitte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.