Kedvenc helyek

Pápai Joci nyerte A Dal 2019 döntőjét

Másodszor is Pápai Joci zsebelte be A Dal verseny első helyét, így ismét ő képviselheti Magyarországot az immár 64. alkalommal megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon, aminek május 14. és 18. között Tel-Aviv adja különleges helyszínét.
A legutolsó fordulóban az Acoustic Planet, Vavra Bence és Nagy Bogi voltak Pápai versenytársai, a négy döntős produkció közül pedig a közönség Pápai Joci Az én apám című számát szavazta meg a legjobb dalnak, ami végül a 2019-es Petőfi Zenei Díj Az év dala kategória díját is elnyerhette. Az énekes így történelmet is írt, ugyanis ő az első, aki másodjára is képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon - 2017-ben Origo című számával a 8. helyen zárt a nemzetközi dalversenyen. Idén 42 ország képviselője méretteti meg magát Izraelben, ahol az első forduló időpontja május 14-én lesz, Pápait ekkor láthatjuk ismét a nívós dalverseny színpadán. 
 
(mediaklikk.hu) 
2019.02.24
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.