Kedvenc helyek

Lady Gaga Oscar-díjas előadó lett

Tegnap éjjel tarották meg a 91. Oscar-díj-átadót, ahol a Lady Gaga és Bradley Cooper közös filmjében, a Csillag születikben felcsendülő Shallow című számot díjazták a legjobb eredeti dal kategóriában.
A Shallow olyan előadókat utasított a háta mögé, mint Kendrick Lamar vagy a már Oscar-díjas színésznő, Jennifer Hudson. A legjobb eredeti dal címet elnyerő világslágert Gaga, Andrew Wyatt, Anthony Rossomando és Mark Ronson írta, akik megható köszönőbeszéddel vették át az aranyszobrocskát. A Shallow-nak nem ez az első elismerése, ugyanis a zeneipar legnívósabb díjátadójáról, a Grammy-ről már elhozták a legjobb pop duó- és a legjobb filmes dal címéért járó díjakat is.  
 

 
(nme.com) 
2019.02.25
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Már az összes lelőhelyen kint van, fotózd vagy fotózkodj vele, használd a #PESTIESTLES hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #nyeremenyjatek #varosiseta #programajanlo #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.