Kedvenc helyek

Itt a teljes program az idei Fishing on Orfűre

A fesztiválon első alkalommal lép fel Hobo, de természetesen visszatérnek az örök klasszikusok is, Lovasi Andrással az élen.
Nyilvánosságra hozták a 2019-es Fishing on Orfű teljes programját napra lebontva. Fiatal tehetségek foglalják el a nagyszínpadokat, mint például a Bagossy Brothers Company, a Bohemian Betyars, a Lóci játszik vagy az Elefánt. A kettes számú nagyszínpadon lép fel többek között a Konyha, a Besh O Drom, a Kistehén, és ezt a porondot foglalja el Lovasi András, aki legújabb szólólemezével lép fel, de itt koncertezik a Budapest Bár vagy éppen Ganxta Zolee és a Kartel is. A szervezők igyekeznek minden korosztályt kiszolgálni a zenei felhozatallal, ezért régebbi klasszikusok is várják az alternatív zene kedvelőit: a Nagysátorban zenél az Európa Kiadó és a Müller Péter Sziámi AndFriends, de 200 napos pihenőjük után itt tér vissza az Óriás is. A víziszínpadon kapott lehetőséget idén először a Csoki és Hipo, akik az elmúlt években kitartóan magánkoncerteztek a mosdók környékén, évről évre nagyobb közönséget toborozva. A fesztivál idén június 19-től 22-ig tart az Orfűi-tó partján.
2019.03.01
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.