Nyerj páros jegyet a Műcsarnok Külön ter(m)ek c. kiállítására!

Harmadik alkalommal szervez a Műcsarnok olyan csoportos kiállítást, amelyben termenként egy-egy művész állítja ki munkáit, a múzeum egy-egy belső kurátorának válogatása és koncepciója szerint.
Az idei tárlat előzményei a 2016-os Frissen, illetve a 2018-as Kilenc műteremből című bemutatók, és a tárlat most is annyit vállalt, hogy jelen lesz abban a pillanatban, amikor a titok formát talál magának. A kiállítás nézője úgy érezheti, hogy ott áll az alkotó mellett a mű születésének pillanatában. 
 
Az idei összeállításban szerepelnek Németh Marcell szobrászművész helyenként fény- és hangeffektekkel kiegészített acélreliefjei, Ördög Noémi, művésznevén Naomi Devil 21. századi, fiatalos életérzést megjelenítő olajfestményei, Richter Sára textilművész installációja, Horváth Éva Mónika „tömegjeleneteket” ábrázoló képei, Bojti András a tért szoborrá, térplasztikává formálását installációja, Szabó Ábel festőművész budapesti városképei, valamint Milorad Krstić Magyarországon alkotó képzőművész, animációs filmrendező kiállítása, melyen az alkotó a Ruben Brandt, a gyűjtő című új animációs filmjéhez kötődő alkotásokkal szerepel.  
 
Helyszín: Műcsarnok
 
Időpont: március 24-ig
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a kiállításra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
(5 kép)
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.