Kedvenc helyek

Gwilym Simcock (UK)

[ jazz ]
Budapest, BMC - Budapest Music Center, március 25. 20:00
A brit komponista-zongorista kibontakozásához nagyban hozzájárult Jaco Pastorius, Chick Corea és Pat Metheny munkássága, de olyan kultúrikonok is hatottak rá, mint Ravel vagy a mi Bartókunk. A jazzernél a klasszikusok és az improvizáció is sima ügy.
A walesi fiú egykor kürtön is tanult, de választott hangszerét nem tudná csak úgy a hóna alá csapni: 38 éves, ám máris a patinás londoni Royal Academy of Music jazz zongora tanszakának professzora. Lépett már fel Bobby McFerrin és Chick Corea megtisztelő társaságában, de önértéken is egyre több a rajongója. A walesi úr Good Days at Schloss Elmau címmel 8 éve állt elő egy A-kategóriás albummal, mellyel a Barclaycard Mercury Prize-t is megcsípte. Időnként Pat Metheny is magával viszi, hogy Linda Oh és Antonio Sanchez társaságában együtt muzsikálhasson a gitáros legendával. 
 

 
Jegyár: 7800 Ft 
Air
2019.03.13
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.