Kedvenc helyek

Novemberben Budapesten koncertezik a Scorpions

A legendás német hard rock együttes, aki Európa legsikeresebb zenekarává nőtte ki magát az elmúlt 50 évben, ismét a magyar fővárosba hozza el a rájuk jellemző koszos rock’n’roll hangzást.
Klaus Meine, Rudolf Schenker és Matthias Jabs, a zenekar oszlopos tagjai már öt évtizede a Scorpions neve alatt alkotnak, ezzel együtt pedig több mint 100 millió eladott lemezt hagytak a hátuk mögött. Olyan előadók dolgozták fel dalaikat, mint a System of a Down vagy Green Day, és számos arany- és platinalemez jegyzi a zenekar kiváló munkásságát. Legutoljára 2016-ban léptek fel a hazai közönség előtt, idén ősszel pedig ismét vesznek egy kanyart, hogy rendíthetetlen energiájukat Budapesten is megmutassák egy új, nagyszabású show keretein belül.  
 
(budapestarena.hu) 
2019.03.14
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.