Kedvenc helyek

Bejelentették a Woodstock 50 összes fellépőjét

Ötven éves lesz idén a legendás Woodstocki Fesztivál, ami 1969-ben került először megrendezésre, olyan előadókkal a színpadán, mint Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who vagy Joe Cocker. A szervezők úgy döntöttek, hogy a jubileumi évfordulóra ismét felélesztik a fesztivált és már a fellépők listáját is megosztották.
A The Killers, Miley Cyrus, Jay-Z, The Racontuers és az Imagine Dragons is azok között a fellépők között van, akik idén az ötvenedik évfordulóját ünneplő, újra megrendezett Woodstocki Fesztivál nagyszínpadán fognak koncertet adni. A line up olyan előadókat is tartalmaz, akik az eredeti, 1969-es fesztiválon is felléptek, úgy mint Santana, John Fogerty of Creedence Clearwater Revival, John Sebastian vagy CSNY’s David Crosby. A helyszín Watkins Glen, New York állam lesz idén (a hatvanas években ez Bethel városa volt, szintén New Yorkban).

(variety.com)
2019.03.20
|


Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Rebellions (F): két kiemelkedő fúvós, egy francia és egy amerikai zenél a demokráciához vezető szabadságharcok, zendülések és forradalmak hangjain. Ma este a BMC-ben @budapestmusiccenter #bmc #budapestmusiccentre #rebellionsmusic @sylvainrifflet @jonirabagon #szaxofon #fuvosok #rezfuvosok #klarinet #jazzajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.