Májusban újra Gödöllői Természetfilm Fesztivál

Idén is meghirdette pályázatait a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál, és ezúttal új területeken is kipróbálhatják magukat a természetbarátok.
Felső tagozatos és középiskolás diákok számára hirdettek fotóversenyt „Ember és Természet” néven a Gödöllőn megrendezésre kerülő fesztivál szervezői. A versenybe természetfotókat, környezetünkkel kapcsolatos, elgondolkodtató beállításokat vártak. A fesztiválon amatőr filmesek is helyet kapnak, akiknek a kárpár-medencei természetvédelmi szervezetek, önkéntesek munkáját kell körbejárniuk alkotásaikon keresztül.

„Légy te a Professzor” – a 40 éve elhunyt Öveges József professzorra emlékeznek azok a nevező általános- és középiskolások, akik csapatban vagy egyénileg elkészített makette(ke)t gyártanak természeti jelenségeket alapul véve. Ugyanennek a korosztálynak a fantáziájára van szükség az Országos Pet-racing pályázathoz is, ahol pet-palackokból elkészített autók versenyeznek egymással a 30 méteres pályán, és amiket a látogatók is megtekinthetnek egy kiállítás keretében.

Az V. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál május 24-26. között kerül megrendezésre.
2019.03.22
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.