Kedvenc helyek

Új David Bowie-kollekciót dob piacra a Vans

A deszkás generáció kedvenc cipőmárkájának új kollekciója lesz elérhető a boltokban áprilistól, amit a legendás zenész munkássága inspirált. A kollekció minden darabja az énekes egy-egy híres albumát fogja életre kelteni.
Limitált kiadásban lesznek kapható azok a cipők, amelyek külalakját a popkultúra legendás alakja, David Bowie leghíresebb lemezei inspirálták. A cipőkre öntött minták között lesznek a „Hunky Dory”, Bowie alteregója ként is emlegetett „Ziggy Stardust”, az „Aladdin Sane” és a „Space Oddity” című albumok borítója is. A cipőmárka legutóbb a Led Zeppelinnel közösen kreált kollekcióját adta ki a zenekar ötvenedik évfordulója alkalmából.

(nme.com)
2019.03.24
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.