Az Apple is szeretné megszorítani a Netflixet

Nemcsak a Disney, az Amazon és a Warner dolgozik gőzerővel azon, hogy megszorítsa a Netflixet. Az Apple nagyszabású sajtótájékoztatón jelentette be azt, hogy ő is komoly játékossá akar válni a filmes/sorozatos streaming piacon.
Általában a tech cégek sajtóeseményein nem tobzódnak a hollywoodi sztárok, de az Apple a legújabb bemutatójukat éppen rájuk húzta fel. Miután 1,4 milliárd Apple készülék van szerte a világon, ez hatalmas lehetőséget tartogat a cég számára ahhoz, hogy a sorozataikat és programjaikat ingyen reklámozhassák, és kiépítsenek maguknak egy előfizetési bázist. A megújult Apple TV appjukra egy Netflixre sokban emlékeztető streamingszolgáltatást húztak fel, aminek a segítségével nemcsak a saját műsoraikat, hanem partnercégek (pl. HBO, Showtime…) show-it is lehet majd nézni.
 
Persze nem elég a szolgáltatás, kellenek a saját sorozatok/filmek is, és ezekből a cég jó néhányat bejelentett: Steven Spielberg, Damien Chazelle, Jennifer Aniston, Chris Evans, Steve Carell, Reese Witherspoon, Jason Momoa, Kumail Nanjiani és Oprah Winfrey is ott volt azok között, akik tartalommal állnak majd elő ősszel az Apple TV+-én. A szolgáltatás díjáról és egyéb részleteiről még nem közöltek információkat. 
 
(theplaylist.net) 
2019.03.26
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Patrick deWitt nagysikerű regényéből készült ez a különleges hangulatú western, melyben egy testvérpár, Eli (Joaquin Phoenix) és Charlie Sisters (John C. Reilly) azt a megbízatást kapja, hogy végezzenek egy aranyásóval, aki meglopta főnöküket.
Filmek a TV-ben
22:35
Nyughatatlan özvegyek
angol thriller, 2018
22:45
Horrorra akadva 3.
amerikai vígjáték, 2003
23:00
11:14
amerikai thriller, 2003
23:00
Alice Tükörországban
amerikai kalandfilm, 2016
23:00
Sodródás
amerikai kalandfilm, 2018
Ma 15:00-től Zurgó együttes a Mesterségek Ünnepén, 21:00-től meg táncház velük! @mestersegekunnepe #mestersegekunnepe #zurgoegyuttes #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.