Kedvenc helyek

Justin Bieber visszavonulót fúj

Az amerikai popsztár tegnap osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint határozatlan időre visszavonul a zeneipari körforgásból, mindezt mentális egészségének megőrzése érdekében teszi.
A rajongók új albumot követelnek, azonban JB inkább szünetet tart – ez olvasható abban az Instagram-posztban, amiben az énekes bejelenti, hogy egy ideig nem kíván részt venni a popbizniszben, ugyanis az elmúlt hónapokat mentálisan nehezen élte meg. Bieber egy előző posztjában már fordult a rajongókhoz – ott arra kérte őket, hogy ebben az időszakban imádkozzanak érte, most azonban jobbnak látta, ha saját magát és a családját is előrébb helyezi, mint a karrierjét. A döntése nem meglepő, ugyanis egyre több szomorú hírt lehet hallani világsztár énekesek tragikus öngyilkosságáról – legutóbb Keith Flint, a Prodigy énekese vetett véget életének hosszan tartó depressziója után. 
 
(nme.com) 
2019.03.26
|


Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.