„Van olyan ember a világon, aki ne szeretne magának szuperképességeket?” - Asher Angel

A Shazam! című DC szuperhősfilmben egy kamasz fiú egy varázsszó segítségével képes átváltozni lenyűgöző erejű szuperhőssé. Asher Angelnek abban a szokatlan élményben volt része, hogy közösen osztozott az alakításán egy felnőtt színésszel.

16 éves.

 

A teljes neve Asher Dov Angel.

 

Főállásban az Andi Mack című vígjátéksorozat sztárja.

Hogyan hoztátok össze a közös alakítást Zachary Levivel? Sokat gyakoroltatok, hogy érződjön, kettőtök figurája egy és ugyanaz? 
 
Nem volt sok időnk próbálni, mivel egy sorozatot forgattam éppen. Azt hiszem, két napnál több nem állt rendelkezésünkre. Előtte felvettünk egymásnak néhány videót arról, hogyan játsszuk a szerepet: ő is nekem, és én is neki. Szerencsére alaphelyzetben is elég hasonló az arcjátékunk, szóval csak ezt kellett itt-ott finomítanunk és egymáshoz igazítanunk az apróságokat. A lényeg azonban az volt, hogy bízzunk egymásban és Davidben (David F. Sandberg, a film rendezője – a ford.). 
 
Sok gyerek volt a forgatáson. Mit csináltatok, amikor épp nem forogtak a kamerák? 
 
Sok szórakoztató dologra volt lehetőség. Azt azért hozzátenném, hogy Torontóban piszkosul hideg volt akkortájt, de így is sokat kirándultunk, hogy megismerjük a várost, és sokszor mentünk el együtt vacsorázni. Sokszor aludtunk egymásnál, hogy jobban összecsiszolódjunk. Ilyenkor közösen gamerkedtünk, vagy épp filmeket néztünk. Azt hiszem, Jack (Jack Dylan Grazer, a film másik fontos gyerekszereplője – a ford.) és én a Comic-Conon barátkoztunk össze igazán, ahol egész nap össze voltunk zárva, minden programunk közös volt, közösen adtunk interjúkat, viccelődtünk, és még egy szobában is aludtunk. 
 
Mit kezdenél vele, ha lenne egy varázsszó az életedben, amivel bármit megváltoztathatnál?  
 
Egynél többet is választhatok? (nevet) 
 
Természetesen. 
 
Az első választásom mindenképp a repülés lenne. Általa felfedezhetném a világot, rengeteg helyre elutazhatnék, ami régi nagy álmom. A szupererő ezután jön, az is marha jó volna. Egyetlen varázsszóval, kondizás nélkül hatalmas izmokat növeszteni, és menőzni azzal, hogy „Hé, nézd, miket tudok megcsinálni. Utánam tudod csinálni?” Igazából bármilyen szuperképesség jó volna. De az se volna utolsó, ha én lehetnék a világ leggazdagabb embere. Segíthetném a hajléktalanokat, otthonokat nyithatnék nekik, jótékonykodhatnék…  
 
Mi Shazam legfontosabb jellemvonása? 
 
Leginkább az, hogy segít másokon. Ő is csak ember, egy gyerek, akinek korábban nehéz élete volt, szóval tudja, mi a helyes út. Még úgy is segíteni szeretne az embereken, hogy tudja, rajta nem segítettek korábban. Szerintem cool, hogy mindazon dolgok ellenére, amiken átment képes helyes döntéseket hozni. 
 
Milyen érzés, hogy most már hivatalosan is része vagy a DC szuperhős-univerzumnak? 
 
Őrület, hihetetlen az egész. Egyszer az életben kap az ember ilyen lehetőséget. Régi álmom volt, hogy egyszer moziba menve egy előzetesben lássam viszont magamat, és el sem tudom mondani, milyen fantasztikus érzés volt, amikor ez megvalósult. Borzasztó izgalmas volt, alig akartam elhinni.  
 
Mit gondolsz, milyen élménnyel távoznak majd a nézők a moziból? 
 
Élvezni fogják a rengeteg akciót, de a film legélvezetesebb része, hogy beteljesíti a vágyakat. Közben pedig könnyed és nagyon vicces. Leginkább az különbözteti meg a többi hasonló filmtől, hogy a repülő férfi a szuperhős gúnyában itt valójában egy gyerek. Úgy gondolkodik, mint egy gyerek. És melyik gyerek ne szeretne szuperhős lenni? Egyáltalán van olyan ember a világon, aki ne szeretne magának szuperképességeket? Szerintem Zac csodás szuperhős, és az emberek imádni fogják őt.  
 
Tulu/InterCom
2019.04.01
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.