37. Magyar Sajtófotó Kiállítás

Budapest FotóFesztivál 2019
Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, április 5. - május 19.
A kiállítás segítségével felidézhetjük az előző esztendő legfontosabb hazai eseményeit, történéseit, jelenségeit, és néhány fotográfus kameráján keresztül egy kicsit a nagyvilágba is kitekinthetünk.
A kiállítás képanyaga az idei Sajtófotó Pályázatra beküldött 2462 pályamű díjazott képeiből, illetve a rendező által fontosnak, érdekesnek tartott fotókból áll össze. 
 
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége Fotóriporterek Szakosztálya által meghirdetett 37. Magyar Sajtófotó Pályázat díjait január 28-án adták át, a pályázat Nagydíját és az André Kertész-nagydíjat elnyerő két fotográfus nevét a 37. Magyar Sajtófotó Kiállítás megnyitóján, április 4-én hirdetik ki. Ugyanezen a napon jelenik meg Az év fotói album, amely a kiállításhoz hasonlóan, a díjazott fotók mellett a pályázat anyagából nyújt gazdag válogatást. 
2019.04.01
|
(12 kép)


Játék
Patrick deWitt nagysikerű regényéből készült ez a különleges hangulatú western, melyben egy testvérpár, Eli (Joaquin Phoenix) és Charlie Sisters (John C. Reilly) azt a megbízatást kapja, hogy végezzenek egy aranyásóval, aki meglopta főnöküket.
Fronton innen, fronton túl. Az első világháborúrol mindent a hosszú hétvégén Szentendrén a Skanzenben. @szentendreiskanzen . . . #frontoninnen #háború #kiallitasajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.