Kedvenc helyek

Hernan Cattaneo (ARG)

[ house / progressive ]
Budapest, Akvárium Klub, április 12. 23:30
A Black Mamba Production meghívására csekkol be ismét Buenos Aires elsőszámú house-mestere. Hazájában a műfajért tett, több évtizedre visszanyúló erőfeszítései elvitathatatlanok, a minőségre pedig továbbra is garancia a fess producer személye.
Posztpunk korszaka után a kora ’90-es években az FM Z95-nél hintette el a house magvait, majd a fővárosi Clubland rezidense lett. A DJ Mag Top 100 lemezlovast rangsoroló szavazásán szerepelt már a 6. helyen is. A Renaissance-ember trófeái közt ott figyel Ibiza, a Burning Man, a Bedrock, a Pacha, de még a Fabric, a Tomorrowland és a Coachella is. Továbbra is az undergroundba tartozónak vallja magát, amit Resident radio show-ja, illetve legutóbbi Balance-válogatása is bizonyít. All night long-műsorral készül az 54. évét betöltött latino legenda, akit Poli szettje vezet fel. 
 
Jegyár: 8000 Ft 
Air
2019.04.04
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.