Kedvenc helyek

L.E.J. (F), Dalinda

[ pop / world music ]
A Budapesti Tavaszi Fesztivál programja
Budapest, A38 Hajó, április 17. 20:00
Kellemes francia csajok, habkönnyű sanzonos popszámok – tegyük a kezünket a szívünkre, bizony láttunk mi már ilyesmit. És szerencsére a mezőny még mindig nem telített. Most a L.E.J. követel magának némi figyelmet: feldolgozások után saját dalokkal.
Akusztikus szerzeményekkel állt elő a 2018-as, Poupées russes című albumán Lucie, Elisa és Juliette, akik nem a román pénz miatt zenélnek. A saint-denis-i lányok egy emlékezetes Summer 2015 mash-uppal robbantak be: énekhangjukon és csellón szólaltatva meg slágereket. Akkor decemberben kiadták a feldolgozásokat, egy saját dalt is melléjük biggyesztve. Azóta átgyúrták már a Trónok Harca-főcímet is, de Pharrell Williams előzenekara is voltak már. Az 1993-as év szülötteit tömörítő „Elijay” trió hazai vendéglátói pedig indaszerűen fülbemászó népdalokkal készülnek. 
 

 
Jegyár: 4900-5900 Ft 
Air
2019.04.04
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.