Kedvenc helyek

Six Feet Under (USA), Short Fuse (D), Childrain (E), Morose Vitality (USA), Dead Eyes Always Dreaming (USA)

[ death metal / metal ]
Budapest, Dürer Kert, április 15. 18:00
A death metal már alapvetően bumfordi műfaj, a Six Feet Under pedig egyenesen olyan a mezőnyben, mint egy zsíros kucsmás fehérorosz favágó az öltönyös verőemberek között. És nem nehéz észrevenni, hogy ez tudatos törekvés a csapat részéről.
A zenekarban Terry Butlertől Allen Westig számos neves death metal zenész megfordult már, a sors iróniája pedig, hogy 2017 óta az a Jack Owen tölti be a gitárosi posztot, akivel Chris Barnes frontember anno a Cannibal Corpse-ban is együtt zúzott. A floridai halálbrigád ezúttal a találó nevű Easter In Hell turnéval érkezik Budapestre a német Short Fuse, a spanyol Childrain, valamint az amerikai Morose Vitality és a Dead Eyes Always Dreaming társaságában. 
 

 
Jegyár: 6500 Ft, elővét: 5500 Ft 
kirsch
2019.04.05
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.