Kedvenc helyek

Blues For Blue - Jótékonysági Koncert az Autizmussal Élőkért: Blues Rádió Budapest, The Mojo, Lousiana Double, Csillag Kórus

[ blues ]
Budapest, Trip Hajó, április 14. 19:00
2007-ben az ENSZ április 2-át jelölte ki az Autizmus Világnapjának, hogy felhívja a világ figyelmét az autizmusra, mely több tízmillió embert érint. Az Autisták Országos Szövetsége idén is országszerte szervezett felvonulásokat, a budapesti rendezvényen a Szabadság-szobrot kékkel világították meg.
A kék az autizmus emblematikus színe, mely pl. a Ragyogj Kéken Kampány mellett a Blues For Blue jótékonysági est nevében is benne foglaltatik. A Blues Rádió Budapest zenekar immár ötödik alkalommal rendezi meg a koncertsorozatot, melyen ezúttal a főzenekar mellett a The Mojo, a Lousiana Double és a Csillag Kórus lép színpadra. 
 
Jegyár: 2000, támogatói jegy: 4000 
Trooper
2019.04.05
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.