Varidance: Terminál - A világ táncai egy előadásban!

Budapest, MOMkult, április 24. 19:00
Izgalmas utazáson vehet részt és színes nemzetközi táncparádéban lehet része annak, aki jegyet vált a Varidance Terminál - Határtalan táncok című, frissen felújított előadására. A darab kerettörténetét egy kényszerű reptéri várakozás adja, amit tánccal dobnak fel a résztvevők.
A táncprodukció egy nagyon is életszerű repülőtéri szituációra, egy nem várt esemény – legyen az sztrájk, havazás vagy vulkánkitörés – miatti kényelmetlen reptéri várakozásra épül, ahol a várócsarnokban összezárt nemzetközi társaság, hogy elűzze bosszúságát és elüsse valahogy az időt, táncolni kezd. A darabban egymást tanítják meg saját nemzeti táncukra az utazók, egymás után fűzve sorba a tranzitban várakozó nemzetközi társaság táncait és zenéit, kezdve a japán taiko ritmusokkal és vad afro táncokkal, megidézve a velencei karnevál hangulatát és egy tradicionális zsidó esküvői ceremóniát, hogy aztán spanyol flamencóval, ír sztepptánccal, görög szirtakival és mulatós cigánytánccal folytatódjon a sor. 
 
A Vári Bertalan Harangozó-díjas táncos, koreográfus vezette Varidance estje mindenki számára igazi kulturális csemegét ígér, és úgy repít körbe a nagyvilágban, hogy közben el sem hagyjuk a székünket. 
 
Jegyvásárlás >>
 
 
2019.04.10
|
(27 kép)


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.