Kedvenc helyek

Madonna is fellép az idei Eurovízión

A popzene vitathatatlan királynője is fellép a hatvannegyedik Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében, amit idén Izraelben, Tel-Avivban rendeznek meg. Az énekesnő két dallal áll majd színpadra, az egyik egy gigasláger, a másik állítólag egy vadiúj szerzemény lesz.
Tegnap este erősítették meg a hírt, miszerint a többszörös Grammy-díjas énekesnő is fellép Európa egyik legnívósabb eseményén, az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén, május 18-án, amit minden évben az előző évi nyertes országában rendeznek meg. Idén a helyszín Tel-Aviv lesz, Izrael második legnagyobb városa, ahol az énekesnő potom 1 millió dollárért fog a színpadra állni. Az izraeli rendezvény ellen tavaly több neves előadó, úgymint Wolf Alice, Brian Eno és The Knife is bojkottot hirdetett a több évtizede fennálló palesztin–izraeli konfliktus miatt. 
 
(nme.com) 
2019.04.09
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.