Kedvenc helyek

Ivan & The Parazol „Exotic Post Traumatic” lemezbemutató

[ rock ]
Budapest, Akvárium Klub, május 3. 20:00
Izgalmas időszakot hagynak maguk mögött az Ivan & The Parazol tagjai, hiszen elkészült legújabb, Exotic Post Traumatic című, negyedik nagylemezük, amivel áprilisban európai turnéra is indultak. A lemezt Amerikában vették fel, Budapesten pedig májusban mutatják be teljes koncepcióval.
Négy évet kellett várniuk a rajongóknak az Ivan & The Parazol legújabb nagylemezére, amit egy gyors európai turné után májusban a magyar közönségnek is bemutatnak. A punk, hardcore és pszichedelikus hatásokkal fűszerezett album a zenekar hullámzó időszakában született, egyszerre szomorú és mosolygós, traumatikus és lebegős érzésekből kelt életre. Hosszú dalszerzési folyamat és kísérletezés jellemzi a számokat, amelyeken olyan előadók is közreműködtek, mint Ellie Fletcher énekesnő (Crystal Fighters), Aaron Leibowitz jazzszaxofonos vagy Sárkány Bertalan (Mary Popkids).  
 
Jegyár: 2900-3500 Ft 
 
2019.04.10
|


Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.