Kedvenc helyek

The Death and Resurrection of Mörk - Mörk

[ psychedelic / soul ]
A Budapesti Tavaszi Fesztivál programja
Budapest, A38 Hajó, április 21. 20:00
Stand Up Jazzként vezette be az egykori gyereksztár azt, amibe felnőttként vágott. Majd Extrém Poppá is terjeszkedett a spektrum, de nem volt megállás – a szobakoncertekről fesztiválok színpadaira táguló produkció neve most: psychedelikus soul.
Budapest szívéből szól a zen elemekkel operáló indie-zene, melyet a négyes elővezet. Megvan a kellő mélység és őrület is ahhoz, hogy még a jazzt se hagyja maga mögött Zentai Márk, aminek a baráti kör köszönheti létezését. Elég meredek helyeken mutatták már meg, mire képesek együtt: mászóterem, óvoda és kínai teaház is telt meg funkos-elszállós beatjeikkel. New York, Poznan, az Eurosonic Noorderslag és Tallinn is kíváncsi volt már Márkékra, akik húsvétra, azaz április 21-ére időzítették a második, élet-halálra szóló dobásukat, The Death and Resurrection of Mörk címmel. 
 

 
Jegyár: 1500-2000 Ft 
Air
2019.04.11
|


Játék
Patrick deWitt nagysikerű regényéből készült ez a különleges hangulatú western, melyben egy testvérpár, Eli (Joaquin Phoenix) és Charlie Sisters (John C. Reilly) azt a megbízatást kapja, hogy végezzenek egy aranyásóval, aki meglopta főnöküket.
Fronton innen, fronton túl. Az első világháborúrol mindent a hosszú hétvégén Szentendrén a Skanzenben. @szentendreiskanzen . . . #frontoninnen #háború #kiallitasajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.