Kedvenc helyek

360° - Volkova Sisters, ooo & MA'AM

[ ambient / gothic ]
Budapest, A38 Hajó, 2019. április 26. 20:00
Ha tavaszi libabőrözést szeretnénk, akkor Berger Dalmáék goth formációjánál nincs is nyerőbb választás. A vokalista-képzőművész lány először Sándor Dániel hangmérnök-gitárossal állt össze, majd Kovács Gergely gitáros is csatlakozott a bűvös körhöz.
A ’80-as évek mélyre vivő, pálmafáktól és napfénytől mentes oldalát idézi meg a rituális trió, akik a folk és a shoegaze elemeivel sem fukarkodnak, ha hatáskeltésről van szó. Hallhattuk dalukat a Fehér isten című Mundruczó-moziban, de az amerikai SXWS fesztiválra is eljutottak már, londoni kitelepülésükről nem is beszélve. Kétéves munka gyümölcseként, tavaly jött ki Slowin Away című, második lemez, mely belassuláshoz finom felvezető lesz ooo & MA'AM kettőse. Csernovszky Márton és Makay Anna avantgárd szellemidézést ígér, sosemvolt nyelveken, a noise-ambient eszköztárával. 
 

 
Jegyár: 2800 Ft 
Air
2019.04.12
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.