Kedvenc helyek

360° - Volkova Sisters, ooo & MA'AM

[ ambient / gothic ]
Budapest, A38 Hajó, április 26. 20:00
Ha tavaszi libabőrözést szeretnénk, akkor Berger Dalmáék goth formációjánál nincs is nyerőbb választás. A vokalista-képzőművész lány először Sándor Dániel hangmérnök-gitárossal állt össze, majd Kovács Gergely gitáros is csatlakozott a bűvös körhöz.
A ’80-as évek mélyre vivő, pálmafáktól és napfénytől mentes oldalát idézi meg a rituális trió, akik a folk és a shoegaze elemeivel sem fukarkodnak, ha hatáskeltésről van szó. Hallhattuk dalukat a Fehér isten című Mundruczó-moziban, de az amerikai SXWS fesztiválra is eljutottak már, londoni kitelepülésükről nem is beszélve. Kétéves munka gyümölcseként, tavaly jött ki Slowin Away című, második lemez, mely belassuláshoz finom felvezető lesz ooo & MA'AM kettőse. Csernovszky Márton és Makay Anna avantgárd szellemidézést ígér, sosemvolt nyelveken, a noise-ambient eszköztárával. 
 

 
Jegyár: 2800 Ft 
Air
2019.04.12
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.