Kedvenc helyek

Sun Ra Arkestra (USA) under the direction of Marshall Allen

[ alternative / jazz ]
Budapest, Trafó, április 27. 20:00
Ha nem bírod már elviselni azt, amiben vagy, lépj fel egy kozmikus bárkára, és ringasd el magad! – költhetnénk át a klasszikus LGT-sorokat, ugyanis itt az eredeti afro-futurista égjárásba lehet becsatlakozni, a kortalan „szaturnuszi” big band oldalán.
„A valóság túl brutális. A képzelet mindent helyrehoz. Használjátok a képzeleteteket, és a legszörnyűbb helyről is kikerülhettek, azáltal, hogy kitartotok mellette és valósággá teszitek” – vallja az alapító szavait a hat évtizede működő jazz-zenekar, akik láttak már pár világégést. Az ufóhívő, színesbőrű Sun Ra már 1993 óta nincs köztünk, ám szellemisége továbbra is hat: az ősi álmot egy tucat hétpróbás muzsikus élteti tovább. A 95 éves szaxofonos-kapitányt, Marshall Allent köszönti a legénység, akik az antik Egyiptomot is megidézik kozmikus jelmezeikkel. 
 
Jegyár: 3400-3900 Ft 
Air
2019.04.12
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.