Kedvenc helyek

Sun Ra Arkestra (USA) under the direction of Marshall Allen

[ alternative / jazz ]
Budapest, Trafó, 2019. április 27. 20:00
Ha nem bírod már elviselni azt, amiben vagy, lépj fel egy kozmikus bárkára, és ringasd el magad! – költhetnénk át a klasszikus LGT-sorokat, ugyanis itt az eredeti afro-futurista égjárásba lehet becsatlakozni, a kortalan „szaturnuszi” big band oldalán.
„A valóság túl brutális. A képzelet mindent helyrehoz. Használjátok a képzeleteteket, és a legszörnyűbb helyről is kikerülhettek, azáltal, hogy kitartotok mellette és valósággá teszitek” – vallja az alapító szavait a hat évtizede működő jazz-zenekar, akik láttak már pár világégést. Az ufóhívő, színesbőrű Sun Ra már 1993 óta nincs köztünk, ám szellemisége továbbra is hat: az ősi álmot egy tucat hétpróbás muzsikus élteti tovább. A 95 éves szaxofonos-kapitányt, Marshall Allent köszönti a legénység, akik az antik Egyiptomot is megidézik kozmikus jelmezeikkel. 
 
Jegyár: 3400-3900 Ft 
Air
2019.04.12
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.