Kedvenc helyek

The Nordic Noir Tour 2019 - Backyard Babies (S), Audrey Horne (N), Thundermother (S), Satan Takes A Holiday (S)

[ rock ]
Budapest, Barba Negra Music Club, 2019. április 19. 19:00
Bár kevésbé köztudott, de Svédországban és Norvégiában – elvégre mégiscsak jóléti államokról beszélünk - az életigenlő gitárzenéknek is van táptalaja. (Más kérdés, hogy a black metal színtér mindig is erősebb volt ún. imázsépítés terén.)
Pl. a 70-es évek glam és hard rock hatásaiból táplálkozó rock’n’rollnak, melynek zászlóvivői olyan alakulatok, mint a Hellacopters, a Turbonegro vagy a Backyard Babies. Az 1989-ben alakult svéd négyes közel hétéves szünet után, 2015-ben visszatért, és ezúttal Sliver And Gold című új lemezét mutatja be. A csapat vendége a David Lynch-rajongói ultrákból álló Audrey Horne, valamint a Thundermother és a Satan Takes A Holiday. 
 
Jegyár: 10 000 Ft, elővét: 8000 Ft 
kirsch
2019.04.12
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.