Kedvenc helyek

The Nordic Noir Tour 2019 - Backyard Babies (S), Audrey Horne (N), Thundermother (S), Satan Takes A Holiday (S)

[ rock ]
Budapest, Barba Negra Music Club, április 19. 19:00
Bár kevésbé köztudott, de Svédországban és Norvégiában – elvégre mégiscsak jóléti államokról beszélünk - az életigenlő gitárzenéknek is van táptalaja. (Más kérdés, hogy a black metal színtér mindig is erősebb volt ún. imázsépítés terén.)
Pl. a 70-es évek glam és hard rock hatásaiból táplálkozó rock’n’rollnak, melynek zászlóvivői olyan alakulatok, mint a Hellacopters, a Turbonegro vagy a Backyard Babies. Az 1989-ben alakult svéd négyes közel hétéves szünet után, 2015-ben visszatért, és ezúttal Sliver And Gold című új lemezét mutatja be. A csapat vendége a David Lynch-rajongói ultrákból álló Audrey Horne, valamint a Thundermother és a Satan Takes A Holiday. 
 
Jegyár: 10 000 Ft, elővét: 8000 Ft 
kirsch
2019.04.12
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.