Kedvenc helyek

Rihanna legújabb filmje a Coachellán debütált

Habár csak egy rövid filmről van szó, az énekesnő és Donald Glover, azaz Childis Gambino kollaborációjából született meg a Guava Island, amit titokban Kubában forgatott a két világsztár és amit most Amerika egyik legnagyobb fesztiválján mutattak be először.
Az 54 perces „trópusi thrillert” a City of God és a Purple Rain ihlette, és Gambino számos toplistás slágerének újragondolásaként is értelmezhető, úgy mint a „This is America”, „Saturday” vagy „Summertime Magic”. A forgatókönyvet az énekes testvére írta, míg a rendező nem más volt, mint Hiro Murai, aki már a Queens of the Stoneage-nek is rendezett videoklipet. Rihanna mellett Letitia Wright színésznő is megjelenik a vásznon, a különleges projektet pedig egy ideig még ingyen is meg lehet nézni az interneten.

(rollingstones.com)
2019.04.13
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Színdarab készült a Szpasszkij–Fischer sakkmeccsből. Az 1972-es világbajnoki szovjet-amerikai döntőt a hidegháború közepén játszották Izlandon. Sosem látott figyelem kísérte a meccset, a londoni Hampstead Theatre viszi színre az ?évszázad sakkmeccsét". #szinhazajanlo #szpasszkijfischer #spasskyfischer #sakkmeccs #sakkszinhaz #sakkvb #hideghaborustortenet #háborústörténetek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.