Kedvenc helyek

Rihanna legújabb filmje a Coachellán debütált

Habár csak egy rövid filmről van szó, az énekesnő és Donald Glover, azaz Childis Gambino kollaborációjából született meg a Guava Island, amit titokban Kubában forgatott a két világsztár és amit most Amerika egyik legnagyobb fesztiválján mutattak be először.
Az 54 perces „trópusi thrillert” a City of God és a Purple Rain ihlette, és Gambino számos toplistás slágerének újragondolásaként is értelmezhető, úgy mint a „This is America”, „Saturday” vagy „Summertime Magic”. A forgatókönyvet az énekes testvére írta, míg a rendező nem más volt, mint Hiro Murai, aki már a Queens of the Stoneage-nek is rendezett videoklipet. Rihanna mellett Letitia Wright színésznő is megjelenik a vásznon, a különleges projektet pedig egy ideig még ingyen is meg lehet nézni az interneten.

(rollingstones.com)
2019.04.13
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.